Alla vill ha en fräsch arbetsplats

05 september 2019
patrick pettersson
Alla vill ha en fräsch arbetsplats

Vi vill ha en ren arbetsplats, där det är fräscht och undanplockat, där köket är rent och toaletterna städade. Allra trevligast är det om det städas av ett proffs. En städfirma som har vana och kompetenta medarbetare gör rent snabbt och effektivt. Uppriktigt sagt, personalen på kontoret har sitt eget jobb att sköta, och inget är så trist som påtvingade städscheman. Det blir lätt misstämning om någon är frånvarande dagen för sitt pass, och någon annan får städa dubbelt så mycket nästa gång. Anlita en städfirma istället. 

 

 

Hälsosamt och trevligt

 

Att slippa nysa och fräsa över gammalt damm, att komma till jobbet och papperskorgar är tömda, att personalutrymmena är fräscha, allt det där skapar arbetslust och inspiration. Det behöver inte bli så dyrt med städfirma, eftersom man kan bestämma frekvens själv för olika städuppgifter och, som sagt, proffsen jobbar snabbt. Ett kontor behöver vara representativt när det kommer besökare, när affärer ska göras och förhandlingar hållas. Det ger ett trovärdigt och trevligt intryck av ordning och reda. I huvudstaden finns det många kontor, därför är det vanligt att beställa kontorsstädning i Stockholm. Anlita en seriös firma, där personalen har bra arbetsvillkor, så blir alla nöjda. 

 

Mycket ingår i tjänsten

 

När du anlitar en städfirma ingår mycket som man kanske inte tänker på att göra själv. Dörrar, lister, hyllor och bänkar ska torkas – inte bara golven. Du får mycket på köpet och naturligtvis får du en specificerad offert när du bestämmer dig för städtjänsten. Dels kan du själv välja omfattning på städningen och dels frekvensen. Ibland har man säsongsverksamhet, då det är mycket städning under vissa perioder och lite mindre under andra. Självklart får du i så fall en skräddarsydd offert just för dina behov. Enstaka storstädningar kan man också beställa. På kontoret tar man stora beslut när det gäller affärer. Ta beslutet idag att anlita en städfirma.

Fler nyheter