Är du på jakt efter en tandläkare i Östermalm?

28 september 2020
Lily Hansen

Du kanske bor eller arbetar i Östermalm. Du vill kunna ha nära till din tandläkare. Du har äntligen bestämt dig för att ta tag i att göra något åt de där sneda tänderna, och det kommer att bli många återbesök. Då vill man kunna promenera bort till sin tandläkare på en lunchrast, eller gå dit på väg hem från jobbet. 

Nu ska du äntligen få det där leendet du drömt om, det är några tänder som måste rättas till bara. Sen så. Men du vill ha en Tandläkare i Östermalm, du hinner inte åka till andra sidan stan.

 

Estetisk tandvård och allmäntandvård

Just nu är det de sneda tänderna som är i fokus, du vill ha den bästa estetiska tandvården; effektiv, skonsam och säker. Det ska du kunna förvänta dig. Sen är det ju ibland så att något hål behöver lagas, eller att tandsten behöver avlägsnas. Så bra då att kunna gå till samma tandläkare som utför tandregleringen. Inte behöva gå till olika kliniker runt om i staden. 

Kanske räcker det med en tandblekning? Du tycker att dina tänder inte är lika vita som förut. Det faller också in under estetisk tandvård och utförs av olika tandläkare i Östermalm. 

 

 

Akut tandvård

Ibland väljer man inte att gå till tandläkaren, man är helt enkelt tvungen. Tandvärken är outhärdlig och du behöver hjälp snabbt, kanske samma dag. I de flesta fall brukar tandläkare kunna erbjuda akuttider så fort som möjligt, ofta redan samma dag. Det är skönt att veta att det går att få hjälp omgående när plågan är som värst. 

För att undvika problem med tänderna framöver kan det vara en god idé att direkt boka en kontroll. Med regelbundna kontroller förebygger man många problem som kan bli stora med tiden. Är du orolig för kostnaden? Innan behandling får du ett kostnadsförslag.

Fler nyheter