Bäst att få hjälp med bilen

19 maj 2020
patrick pettersson

Enda gången som det är kul att mecka med bilen är om det är frivilligt. Då får det gärna vara ett projekt som inte har någon tidsgräns när det ska vara klart. Det är inte lika roligt när det sker under tidspress för att något gått sönder och man behöver bilen akut. Visst är det väl ändå bättre att ha en bilverkstad som fixar det mesta. Som har koll på bilen och vet när något blivit bytt eller när det är dags. Ta exempelvis kamremmen. Den håller inte för evigt. Så när den väl går sönder är det kört. Man kommer inte någonstans.

 

Utan bil är man lite vilse

Om du väntar med att googla på, typ, Bilverkstad i Stockholm, för att ta bilen till service. Så händer det plötsligt, bilen hamnar på verkstad. Då vänds hela livet upp och ner. Allt som man tog för givet fungerar inte längre. Om dagis ligger långt bort måste man åka buss för att hämta barnen. Att storhandla blir en utmaning. Även om cykeln är till hjälp, men det krävs ofta fler än en för att få hem en veckas matproviant. Därför kan det vara klokt att se över sitt liv och vad som händer om bilen går sönder. 

 

 

Bra försäkring och bra bilservice =  mindre stress

Visar det sig att det verkligen blir kaos? Se då till att försäkringen innehåller hyrbil när den egna bilen är på verkstad. Men att ha en bilverkstad som man trivs med och som man vet gör ett bra jobb gör definitivt livet lättare. Tänk att sen ha en verkstad som kan byta och lagra däck, laga alla fel som uppstår. När det dessutom visar sig att de har tvättservice. Inte en biltvätt utan riktig tvättservice där en person tar hand om bilen och städar den både in- och utvändigt. Bingo!

Fler nyheter