Bästa stilen på frisöristockholm.nu

01 oktober 2020
william eriksson

Lila, grönt, blått. Lång lugg, kort lugg, sned lugg, ingen lugg. Långt hår, kort hår, snett hår, glest hår, snaggat hår, inget hår. Bulor, utväxter, ärr, kala fläckar. Dåligt utförd permanent. Katastrofal blekning. Hårfärgen från underjorden. Kunden som försökte klippa sig själv med kökssaxen och slutade efter hälften.

De man hittar på frisöristockholm.nu har historier om kunders misslyckanden och önskemål som lätt kan fylla metervis med litteratur. Där en del böcker hamnar på barnbokshyllan. En del på sjukvård. Andra på mode. Och en och annan som på fullaste allvar aspirerar på att hoppa upp och sätta sig på hyllan med skräcklitteraturens giganter.

 

Snålheten bedrar visheten

Alla dessa kunder som tycker att det nog går lika bra med kökssaxen. Eller att hårfärgen för trettio kronor i mataffären väl kan duga. Till slut är det många av dem som hamnar i frisörsstolen ändå. Och på vissa kan man skönja både tårar och en skamsen röd ros på kinderna. 

Men som kund ska man aldrig vara orolig för att komma till en frisör hur man än ser ut eller vad som än har hänt. För även om det är första gången som man lyckats ställa till något riktigt tokigt, är det sällan man vinner första pris i knasighet. Det finns alltid någon som gjort något mycket värre. Som den som trodde det var en god idé att sätta fast löshåret med tuggummi.

 

 

Det som passar

Så fort man öppnar datorn, mobilen, tidningen eller går utomhus, blir man översköljd med olika typer av frisyrer och stilar. Enligt modeexperter så finns det alltid de som anses vara de bästa stilarna. Eller det som är mest inne just för tillfället.

Men som kund ska man alltid välja en stil som man känner är den egna. Det ska vara något som man både klär bra i och känner sig bekväm med.  

Fler nyheter