Bättre bilder varje gång

20 mars 2020
william eriksson
Bättre bilder varje gång

Oavsett om du bara är hobbyfotograf eller om du jobbar professionellt behöver du som fotograf alltid ha ett kamerastativ, typ ett tripod som gör att du kan jobba med långa exponeringstider och göra vacker konst. Om du är på jakt efter ett nytt kamerastativ kan du hitta det på sajter som coolpriser.se som har alla möjliga smarta produkter du kan tänka dig. På en sån sajt tror du kanske inte att du ska hitta något bra, men kolla in exempelvis gorillapodden som är söt, snygg och praktisk på en gång. Länktips: https://www.coolpriser.se/shop/kamerastativ-mobil-tripods-5341c1.html

 

Don efter person

Nuförtiden säljs ju alla möjliga tillbehör för fotografering online och du kan spendera flera dagar med att leta efter just det du söker. Men om du faktiskt tar dig tid och kikar in hos coolpriser.se så kommer du bli överraskad både av priser och utbud. Förutom kamerastativet kanske du behöver köpa en fjärrkontroll, en liten portabel fotostudio för produktbilder eller ännu ett nytt kamerastativ, bara för att ha flera alternativ att byta mellan. Det finns också en mängd olika tillbehör.

 

 

Gadgets eller utrustning

Vilken typ av fotograf är du, en sån pryltokig som köper in alla gadgets som finns att få tag på bara för att ha och för att det är väldigt coolt, eller är du den mer praktiska som köper när du faktiskt inte längre klarar dig utan? Oavsett vem du är så kan det vara bra med ett litet stativ att använda för mobilkameran och ett större och mer stabilt kamerastativ för din systemkamera, till exempel för att spela in film och liknande. Om du köper en så kallad tripod kan det även vara trevligt om den går att plocka isär till en monopod, vilket innebär att det endast är ett ben kvar och blir som en pinne.

Fler nyheter