Bättre kulturupplevelser med kvalitetskikare

05 maj 2019
Marie Långström
Bättre kulturupplevelser med kvalitetskikare

Hör du till dem som gillar att dra på dig finklänningen, plocka fram guldörhängena och njuta av en klassisk opera i storslagen barockinredning och sippa på ett glas bubbel i pausen? Eller föredrar du söndagens avslappnade matiné med en familjevänlig musikalföreställning? Kanske hör du till dem som gärna tar en omväg för att få se dina favoritartister uppträda på de största arenorna och få sjunga med tillsammans med ett oändligt publikhav. Oavsett hur dina preferenser ser ut när det gäller kulturkonsumtion så kan du förhöja upplevelsen med en kikare.

Teaterkikare görs i många olika modeller och material, och här har du verkligen möjlighet att förena estetik och funktion. Ta till exempel en titt på Viewlux eleganta teaterkikare i svart, silvergrå eller läckert vinröd med guldglänsande detaljer. Kikarna ger 3x förstoring och är särskilt anpassade för teatersalongen och konsertlokalen. Givetvis följer en mjuk förvaringsväska med snygg rem med kikaren. Väljer du Helios Symphony snygga teaterkikare i svart och guld har du dessutom en liten LED-lampa på kikaren så att du enkelt kan läsa programmet utan att störa andra runt omkring dig. Kikaren är fokuseringsfri och ger alltid skarp bild.

För en modernare design finns exempelvis den fjäderlätta och kompakta Olympus kikare i fickformat. Du kan också välja modellen Olympus RC-II i vitt eller magenta, som har BAK-4 prismor för ljusa och klara bilder och Twist-up ögonmusslor som gör det enkelt att justera ögonavståndet. Modellen går att vika ihop och är smidig att ta med. Olympus Pocket har trots sin ringa vikt alla funktioner du vill ha hos en riktigt bra kikare. Ett utmärkt allround-alternativ är annars Nikon ACULON W10 i fickformat som har flera lager belagda linser vilket ger riktigt tydliga bilder och kan användas även i andra sammanhang.

Förhöj din teater- eller konsertupplevelse med en kvalitetskikare från https://kikkertland.se/!

Fler nyheter