Byggmoduler som uppfyller tillfälliga behov av lokaler och boende

25 juni 2020
Cecilia Olsson

Att bygga om, renovera och bygga nytt är omåttligt populärt och de allra flesta ser möjligheten i att få sitt drömhem. Det är även något som det kan finnas stort behov av hos företag, att följa med i utveckling och tillåta företaget att växa är viktigt om man vi se ökade resultat. Oavsett om man är privatperson eller om det handlar om ett företag så innebär en ombyggnation eller ett nybygge mycket planering och arbete. 

När man som privatperson ska genomföra ett stort byggprojekt kan man med fördel ta hjälp av ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad om man inte besitter kunskap och erfarenhet av byggnationer sedan tidigare. Genom att endast ha ett företag som man vänder sig till med samtliga frågor och önskemål så blir det oftast en smidigare kommunikation. Det man ska tänka på är att man anlitar ett byggföretag som är seriöst, kunnigt och har goda meriter. Något annat som man kan behöva tänka på är hur man ska bo under byggprojektet. Gör man exempelvis en stor renovering där man inte kommer att kunna vistas i stora delar av hemmet under en längre tid så kan ett modulhus vara en mycket smidig lösning. 

Som företag kan man tillfälligt behöva ersätta stora lokaler för att kunna fortsätta verksamheten under byggnationen, då är modulbygge ett väldigt bra alternativ. Med skräddarsydda lokallösningar kan man uppfylla de behov av lokal som uppstår under en byggnation utan att verksamheten påverkas nämnvärt. PCS Modulsystem erbjuder byggmoduler av mycket hög kvalitet och deras två modulserier har satt standarden i branschen för hur hög kvaliteten kan vara på en flyttbar och flexibel byggmodul. Deras egenutvecklade konstruktioner heter PCS Classic och PCS Comfort, de ligger på 3×9 meter respektive 3×12 meter som standard. Med PCS modulserier kan man lösa i princip alla önskemål om en lokal eller ett boende.

Fler nyheter