Fräscha upp dina golv

25 januari 2020
jonas olsson
Fräscha upp dina golv

Är det dags för nya golv? Om du känner för en förändring i ditt hus eller lägenhet så varför inte satsa på nya golv. Att sätta in ett nytt golv kan göra så mycket för utseendet på din bostad. Det kan räcka gott och väl att bara göra en behandling av dina golv för att att få en ny fräsch stil. Om du bor i en gammal lägenhet eller ett äldre hus och du har trägolv så är det bästa rådet till dig att fixa till de gamla golven. Med en slipning och efterbehandling av trägolvet så kommer det att bli som nytt.

 

Olika behandlingar

Beroende på vilket material golvet är av så ser behandlingarna olika ut. Kanske har du ett stengolv eller parkett där hemma? Vad du än har för material så går det att fräscha till dem. Visste du att det även går att måla golven. Till målning av golven krävs det en speciell färg och det är ett kul sätt att förnya ditt hem. Om du har trägolv så det snyggt att bara lägga i en aning vit nyans i träoljan för att få en vit look på golvet. En gammal metod som fortfarande används är såpskurat golv och är det rätt utfört är det ett hållbart golv.

 

 

Lyckas med golvet

Det krävs kunskap för att göra ett bra arbete när det kommer till golv. Och att utföra arbetet väl är viktigt då ett golv ska hålla länge att gå på. Ett golv är så utsatt då det konstant går människor på golvet och vissa golv är extra utsatta, t.ex. i småbarnsfamiljer. För behandling av golv i Stockholm finns det hjälp att fås om du känner du behöver en hjälpande hand. Att ta hjälp av en firma är en bra idé för då blir arbetet bra gjort och du kan släppa alla funderingar.

Fler nyheter