Hitta ett bra däckhotell i Tyresö

30 september 2021
patrick pettersson
image

Att hitta ett bra däckhotell i tyresö kan vara en antingen enkel sak eller en lite knivigare uppgift. Det handlar som alltid om rätt service. Att man ger det där lilla extra till alla sina kunder och att man brinner för det man gör. Men hur kan man brinna för att ha ett däckhotell? Stapla däck på varandra och förvara dem?

Har man ett däckhotell är det inte bara så att man förvarar däcken. Det kombineras ofta med att man sätter på däck eller byter dem. Hotellägarna har ofta ett öga för vad kundens bil faktiskt behöver och kan rekommendera bra lösningar. Man bryr sig helt enkelt om kundens säkerhet. Tänk om det är så att man med rätt inställning till jobbet och bra kännedom om både däck och kundens behov kan vara med och rädda liv?

 

Däck och funktioner

Som sades i inledningen handlar det kanske mer om att man gillar att ge bra service än att man älskar däck. Men det finns även de som går in med hela sin själ i arbete med däck. Bara just för att de älskar och kan däck. Ett riktigt bra däck håller greppet även i de mest utmanande väderlekarna. Det är ju då man behöver däcken som allra mest.

Det finns så kallade allrounddäck som står sig bra i alla väder och så finns det de som är bäst i vått väglag när regnet öser ner. Andra däck passar bättre för ett torrt väglag. Det finns ytterligare de som är speciellt anpassade för ett vintrigt väglag och ska kunna klara av kraftiga snömassor. Så det är inte bara ett däck det handlar om. Det är kunskap om vad som är lämpligt beroende på var och när man kör en bil. Det är här servicen kommer in. Den som bryr sig om lite extra. 

Fler nyheter