I Stockholm kan man göra bröstlyft för att återställa sin byst

30 november 2021
Cecilia Olsson

editorial

Att föda barn är något väldigt stort som otroligt många drömmer om och såklart även gör. Det är dock något som även innebär en stor förändring både i livsstil och utseende, något som människor har mer eller mindre lätt att acceptera. Förutom att graviditeten och förlossningen har inverkan så påverkas kroppen även av amning. Att amma sitt barn är något som många vill göra för att stärka bandet och samtidigt ge barnet nödvändig näring, det har dock inverkan på brösten som många kan vilja åtgärda.

Det går att lyfta brösten 

Det är mycket vanligt att man utvecklar hängbyst i samband med graviditet och amning, så det är helt naturligt. Det är dock inte alla som vill ha det så utan önskar att de kunde få tillbaka brösten de hade innan. Även om chansen är mycket liten att man skulle lyckas återställa brösten helt till sitt ursprungliga utseende så kan man åtminstone göra ett lyft som får dem att se fastare ut och framförallt får dem att hänga mindre. 

image

Det finns också de som väljer att fylla ut brösten med hjälp av implantat för att ytterligare förbättra bystens utseende. Det kan ha stor inverkan på självkänslan om brösten går från att vara fylliga och fasta till att kännas tunna och hängiga. Därför kan det för vissa kännas viktigt att återskapa brösten så gott det går för att återigen känna att man har en kropp som man trivs med. 

Planer på att göra bröstlyft i Stockholm?

Har man bestämt sig för att göra ett bröstlyft och/eller sätta in bröstimplantat så är det viktigt att vända sig till en seriös klinik. I Stockholm finns flera erfarna kliniker som man kan vända sig till, men det är klokt att alltid göra lite efterforskning innan man bestämmer sig. Proforma Clinic är en av de kliniker som utför bröstlyft i Stockholm och de arbetar även med bröstimplantat/bröstförstoring.

Fler nyheter