Iloq i Kumla – framtidens lås

30 januari 2021
patrick pettersson

Iloq är framtidens trygghet. Det kommer växa mer och mer. Allteftersom blir det mer populärt. Företagare ser tryggheten de ger sig själv och sina anställda genom att installera Iloq. Med Iloq slipper de ansvaret för en nyckel. 

Även i lägenhet er är det väldigt populärt. Det är lätt hänt att tappa en nyckel. Är man då många som har tillgång till samma utrymme så utsätts alla för samma risk när en nyckel försvinner. Dessutom tar man helt bort risken för att någon gör en kopia på nyckeln. Det är nämligen inte möjligt med Iloq. 

 

Vad är Iloq?

Har du erfarenhet av passersystem? Man kan se dem utanför hus och lägenheter, men inte minst på företag. Det är systemet man blippar på för att ta sig in. Istället för att ha en nyckel har man en liten bricka. Denna lilla bricka lägger man mot passersystemet så läser den av den och öppnar upp låset.

Denna bricka är otroligt praktiskt. Den är liten och tar inte mycket plats. Men framförallt att går den att göra obrukbar. Ägaren till systemet kontrollerar hela systemet via datorn. Där kan man lägga in nya brickor, men även ta bort de gamla. Tappar någon en bricka tar man enkelt bort dem ur systemet. 

 

 

Svårt system?

Det är enkelt och okomplicerat att lära sig använda “blippar”. Det är ett väl fungerande system som inte kräver mycket. När man installerar Iloq i Kumla eller någon annan stad går det ganska snabbt. Installationen är nämligen mycket smidig. Dock kan man behöva hjälp med det. 

Systemet kräver heller inga batterier. Det har en lång livslängd och har väldigt få problem. Det kräver inte heller någon omvårdnad. Iloq är helt enkelt rätt system för alla lokaler. Med Iloq kommer du aldrig igen behöva byta lås. Bara det är en vinst i sig.

Fler nyheter