Kaffemaskiner till uthyrning skapar bra förutsättningar

14 februari 2020
Cecilia Olsson
Kaffemaskiner till uthyrning skapar bra förutsättningar

Kaffe är både underbart gott och bra för hälsan. Som många kanske redan vet så har kaffe en positiv effekt på minnet och förbättrar även inlärningsförmågan, men det finns fler fördelar med det svarta guldet. Kaffe innehåller antioxidanter som är nyttiga och bidrar till ett bättre humör, det finns även forskning som visar på att man rent av löper mindre risk att bli deprimerad om man dricker kaffe dagligen.

En kopp kaffe innan träning kan förbättra resultatet genom att koffeinet stimulerar energiproduktionen och förbättrar blodtillförseln till både muskler och hjärta, vilket får kroppen att orka mer. Kaffe höjer dessutom kroppstemperaturen och kan öka kroppens förbränning vilket gör att man lättare kan hålla vikten och även gå ner. Kaffe minskar också risken för att drabbas av diabetes typ 2 genom att det har en positiv effekt på de insulinproducerande cellerna. 

Men den kanske självklaraste fördelen som kaffe ger en tung arbetsdag är att det piggar upp. Koffeinet  skärper vår reaktionsförmåga och får oss att tänka klarare. Därför är det en perfekt dryck att ha nära till hands under hela arbetspasset.

Med alla dessa hälsosamma fördelar så är en kaffemaskin en riktigt bra investering. Vill man ha anställda som är pigga och alerta så är tillgång till kaffe något som kan ha stor effekt på resultaten. Docucraft är ett företag som har högklassiga kaffemaskiner i sitt sortiment. Vad sägs om en äkta espresso eller cappuccino bara ett knapptryck bort? Docucraft är en leverantör med de mest moderna och uppdaterade lösningarna och erbjuder även förmånliga service avtal så att man altid kan vara säker på att produkterna fungerar som de ska. Docucraft riktar sig mot både större och mindre företag som är i behov av helhetslösningar. De vet att kvalitet och personlig service på plats är uppskattat av kunderna. Läs mer på https://www.docucraft.se.

Fler nyheter