Lys upp ytor och detaljer med hjälp av LED strip

07 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

LED strips är det perfekta sättet att lysa upp ytor och detaljer i hemmet eller på arbetsplatsen. Mycket tack vare att det är så enkelt att montera LED strips samtidigt som skapar en häftig effekt som gör att det ser betydligt mer avancerat ut. LED strips är väldigt smidiga att arbeta med eftersom man enkelt fäster dem på plana ytor med hjälp av den självhäftande tejpen som sitter på remsans baksida. Vilket innebär att man kan fästa sin LEDstrip i taket, bakom möbler, under möbler, bakom lister med mera. Det skapar en vacker effekt utan att man ser källan till ljuset. 

Ljus i regnbågens alla färger

Tack vare att ljusremsorna har LED dioder så drar de inte heller speciellt mycket ström. LED strips kommer dessutom i många olika färger och nyanser så att man kan få det sken som passar bäst där belysningen ska sitta. Antingen kan man välja en LED strip i en specifik färg eller så kan man använda sig av en RGB LED strip.

image

Med en RGB LED strip kan man byta färg på ljusremsan med hjälp av ett knapptryck på en fjärrkontroll eller genom en app på telefonen. Det gör att en och samma remsa kan skapa en helt annan atmosfär i rummet på bara en sekund genom att man byter färg. 

LED strips för olika behov till bra pris

Genom att beställa sina LED strips online får man sin belysning smidigt levererad till hemmet. Det är dessutom enkelt att få en god överblick över de tillbehör man kan tänkas behöva och framförallt vilka olika modeller som finns. LEDMegaStore är en webbshop som erbjuder ett brett sortiment till bra priser. Där finns LED strips i olika längder och färger samt RGB LED strips och många användbara tillbehör som gör det enkelt att få ut så mycket som möjligt av sin belysning. 

 

Fler nyheter