Magasinera i ett säkert Storage i Uppsala

09 mars 2021
Cecilia Olsson

Self Storage, eller magasinering som det också kallas, är en väldigt smidig tjänst som innebär att man hyr ett utrymme där man kan förvara saker som man vill ha kvar i sin ägo men som man inte har plats för i hemmet. Det är till exempel väldigt bra om man bor litet och vill optimera sin boyta, om man är två stycken som redan har varsitt bohag som ska flytta ihop eller om man har planer på att flytta till en möblerad bostad under en begränsad period. Det är även en bra lösning för företag som har dåligt med plats i sina lokaler. 

Magasinera när det är brist på plats

Många lägenheter, framförallt i storstäderna, är väldigt små och det är inte alltid det finns tillgång till ett förråd som känns säkert. Då kan det kännas tryggare att förvara sådant man inte använder till vardags i ett Storage istället. Det samma gäller om man är två stycken som ska flytta ihop och bara har plats för ett bohag i hemmet, genom att magasinera det som inte får plats har man fortfarande kvar sakerna om man skulle flytta isär igen eller flytta till en större bostad. 

Säkerställ att bohaget finns kvar vid återkomst från äventyret

Det är inte ovanligt att man tillfälligt flyttar till en annan ort för att studera eller kanske till och med provar lyckan utomlands. Vid sådana tillfällen kan det vara onödigt krångligt och dyrt att ta med sig hela bohaget. Då kan det vara ett betydligt smidigare alternativ att istället magasinera sitt bohag för att ha det kvar den dagen man återvänder hem igen.

Den som söker ett tryggt Storage i Uppsala kan vända sig till Flyttharry AB. De har ett magasin där man kan lagra allt möjligt under en kortare eller längre tid, allt efter behov. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat vilket gör att man kan känna sig trygg med att magasinera sina saker hos Flyttharry.

Fler nyheter