Många anledningar att skicka blombud i Stockholm

21 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Ofta uppmärksammar man en god vän eller släkting på dess födelsedag. Men varför inte göra det en helt vanlig dag? Det kan verkligen göra personens hela dag. 

Tänk dig till exempel att du har pratat med en nära vän som är ledsen eller orolig för något. Självklart vill du gärna trösta personen och få denne på andra tankar och förhoppningsvis bättre humör. Det lika enkla som självklara sättet att göra detta är naturligtvis att skicka blombud i Stockholm.

 

Blombudet förmedlar glädje

Det är bara att tänka sig in i en liknande situation när man själv är nedstämd över något. Det kan vara något allvarligt som har hänt, men det kan också handla om någon av livets mindre bedrövelser. Allt känns grått och trist och man klarar inte att lyfta hakan för att se de ljusa stunder som livet erbjuder. 

Då plötsligt ringer det på dörren och man tänker “suck, vad är det nu”. Man öppnar håglöst och finner ett blombud med en stor bukett på andra sidan tröskeln. Förvånad tar man emot och tackar. Sedan går man in och vecklar av papperet. Det är en underbar bukett med livsbejakande blommor som strålar i olika färger.

 

skicka blombud

 

Någon tänker på en

Det finns också ett kort där det står en hälsning från avsändaren. Där står kanske att denne tänker på en och är så glad över att man finns i dennes liv. När man får ett bukett med ett sådant kort är det svårt att fortsätta vara ledsen. Om inte annat så får man en liten stunds respit i bedrövelsen. Vetskapen om att någon tänker på en kan göra det lättare att uthärda dagen. 

Det finns säkert lika många anledningar att skicka ett blombud som du har vänner. Det att bara att gå in på https://lindhagensblommor.se/skicka-blommor och börja beställa leverans.

Fler nyheter