Mysigare barnrum med wallstickers

17 augusti 2021
Lily Hansen

När du ska inreda ett barnrum så kanske planen är att inreda ett rum där ditt barn kan trivas och känna sig ombonad. Kanske vill du till och med att det ska bli ett rum som ditt barn kommer minnas hela sitt liv. Eller så kan det vara så att du tar ut hela din kreativa ådra och ditt barnasinne för att få ett barnrum som även du tycker att det är lite extra mysigt att vara i. Det där rummet där även du får tillbaka minnen från din barndom.

Att inreda ett barnrum med wallstickers till barn är också ett sätt att visa hur glad du är att du har ditt barn. Som ett slags kärleksförklaring till den du älskar mest. Och för de minsta barnen kan det vara det som blir viktigast, eftersom det minsta barnet troligen inte är så medveten om vilka wallstickers som du har valt. Det lite större barnet däremot, kan ha väldigt många åsikter om exakt vad som ska finnas på väggar, golv och i taket.  

 

 

Låt barnen inreda rummet

Det kan vara väldigt lyxigt att som lite större barn få vara med om att inreda sitt rum. Men för att det inte ska bli alltför kreativa lösningar så kan du själv välja de mer funktionella delarna, som vilka möbler som ska finnas. Däremot kan du låta barnet få full kreativ frihet när det gäller att välja wallstickers till barnrum från exempelvis https://sohu-shop.se/shop/affischer-med-barnmotiv-10s1.html.

Kanske väljer barnet ett favoritdjur eller en favoritleksak. Eller så kan det vara något annat som barnet är speciellt förtjust i. Många barn tycker det är mycket spännande med bokstäver och speciellt att få sitt eget namn på dörren eller över sin säng. Som förälder kan du lugnt låta barnet välja precis det som önskas eftersom wallstickers alltid går att byta ut när smaken ändras.

Fler nyheter