Nya sorters sexdockor

26 augusti 2019
william eriksson
Nya sorters sexdockor

Ni minns väl sången om ”uppblåsbara Barbara”, Robbans roliga låt om en uppblåsbar kärlekstant. Vi ser bilden framför oss med plastiga, groteska dockor som har mycket litet med verkligheten att göra. Folk smög på bakgator för att kunna köpa sexleksaker. Mycket har hänt sedan dess. Det är inte längre tabu eller skambelagt att tala öppet om sex och sina behov. Det finns sexdockor i naturtrogna material, som nästan känns som en riktig partner, så nära verklighetens upplevelser som möjligt. De har kroppsdelar med lite mer tyngd, precis som en människa, de används med vattenbaserat glidmedel och är lätta att rengöra.

 

Köp en sextant!

Varför ska man köpa en sexdocka? För många är det helt enkelt ett lätt sätt att få tillgång till sex när man vill och att leva ut sina fantasier, vilka som helst. I verkliga livet måste man ta mer hänsyn för att inte råka såra någon eller anses som pervers. En docka ställer glatt upp på allt utan protester. Många personer trivs med sitt ungkarlsliv och vill inte binda sig i en fast relation. Kanske man träffar någon sporadiskt och har sex, men det är oförutsägbart. Dockan finns alltid där och väntar på dig! Du får blixtsnabb, diskret leverans när du handlar den på nätet. Det är bara att välja och vraka bland modellerna.

 

Det finns killar också

För sexlystna damer finns det en manlig docka som kallas ”Fuck me Silly – Dude”. Man kan säga att han tar dildon till en helt ny nivå. Det är en överkropp med snygga magrutor och ett praktfullt stånd. Man kan rida på honom och produktbeskrivningen lovar att det stora paketet kan ge många timmars njutning. Även män kan ha roligt med honom, för han har också ett hål där bak, så han kan penetreras analt. Det är alltid bara fantasin som sätter gränser när man köper sexdockor.

Fler nyheter