Reparation av gasspisar i Stockholm NU!

30 april 2022
william eriksson

editorial

Du som funderar på om din gasspis fungerar som den ska eller ej bör sluta fundera med en gång och kontrollera hur det verkligen står till med spisen. Det sista du vill är att det ska vara något strul med gasen. Det kan sluta med en otrevlig smäll. 

Om du fortfarande läser har du egentligen väntat för länge. Men ok. Kliv genast in på https://gasservice.nu/tjanster/reparation-gasspis/ och leta upp rätt telefonnummer. Sedan ringer du och meddelar att du är ute efter reparation av gasspisar Stockholm och det med en gång. Oroa dig inte för att du inte uttrycker dig ordentligt. Det kan ingen kräva av någon som är i en så stressad situation som du.

 

reperation av gasspisar stockholm

 

Kolla efter gasläckage och lugna dina nerver

För nu när du verkligen tänker efter. Hur länge har det egentligen luktat gas i din lägenhet? Om du mot förmodan har en kanariefågel i bur hemma kan du börja med att kolla hur den mår. Ligger den avsvimmad på golvet i sin bur är det läge att öppna alla fönster och evakuera lägenheten. 

Om du brukar röka för att lugna nerverna bör du vänta med det till du kommer ut på gatan. Det är nämligen en riktigt dålig idé att tända en tändsticka eller en tändare i ett rum där gasen är lös. Tänk bara på hur din gasspis fungerar när den inte är i behov av reparation. Du släpper ut lite gas, tänder med en tändare – och så flammar det upp.

Förvarna brandkåren vid behov

Du kan, om du är omtänksam, ringa på grannarnas dörrar på vägen ned genom trapphuset. Så får de också en chans att evakuera ert snart gasfyllda hyreshus. Och slå en signal till brandkåren också, när du ändå håller på. Så får de en heads up på att det kan vara en situation i antågande. 

Fler nyheter