Sirona – framtiden för tandteknik

17 oktober 2022
Helen Johansson

Marknadsledande produkter

I tandteknikens värld finns det ett namn som står över alla andra – Sirona. I över 130 år har Sirona legat i framkant när det gäller innovation och ständigt flyttat fram gränserna för vad som är möjligt inom tandvården. Från den allra första elektriskt drivna tandläkarborren till världens första 3D-tandläkarskanner har Sirona alltid varit först på marknaden med banbrytande produkter.

image

Innovativa produkter för bättre resultat

I dag leder Sirona utvecklingen in i den digitala tidsåldern med ett komplett utbud av integrerade tandvårdslösningar som revolutionerar tandläkarnas sätt att arbeta. Sironas innovativa produkter är utformade för att spara tid, öka noggrannheten och förbättra patientresultaten. Här är en titt på bara några av de banbrytande produkter som Sirona har att erbjuda.

CEREC – kronor och broar på en dag
Traditionellt sett har det varit en process i flera steg att få en krona eller bro som kan ta flera veckor att genomföra. Först måste avtryck tas av tänderna som sedan används för att skapa en modell. Därefter placeras en tillfällig krona eller bro medan den permanenta restaureringen skapas i ett tandläkarlaboratorium. Slutligen kommer patienten tillbaka för en andra tid för att få den permanenta restaureringen placerad. Med CEREC-teknik från Sirona kan allt detta göras på ett enda besök!

GALILEOS Comfort Plus – framtiden för tandröntgenbilder
Att ta tandröntgenbilder var tidigare en tidskrävande och ofta obekväm process för patienterna. Först måste man ta bettvingar, vilket krävde att man bet på en liten plastbit. Sedan tog man PERIAPISKA röntgenbilder som krävde att man höll sig stilla under långa perioder medan stora maskiner sände ut skadlig strålning. Slutligen skulle intraorala bilder tas, vilket ofta var obekvämt och krävde flera bilder från olika vinklar. Med GALILEOS Comfort Plus från Sirona har allt detta förändrats!

Sirona ligger i framkant när det gäller tandteknik med produkter som revolutionerar tandläkarens sätt att arbeta. Från kronor och broar med CEREC med ett besök till digital röntgen med låg strålning med GALILEOS Comfort Plus, Sirona har en produkt som uppfyller alla behov inom tandvården. Med över 130 års erfarenhet av innovation kan du lita på att Sirona förser dig med de bästa tandtekniska lösningarna som finns på marknaden idag! 

Fler nyheter