Skapa öppna ytor med hjälp av betonghåltagning i Stockholm

29 mars 2021
Cecilia Olsson

Det är inte ovanligt att det kan behövas hjälp med betonghåltagning i Stockholm vid ombyggnationer och renoveringar. Det kan till exempel finnas behov av att ta hål för nya fönster och dörrar eller för att ta bort betongbalkar eller göra hål i en betongvägg mellan två rum. Det kan också finnas behov att genomföra håltagningar och betongborrning för VVS- och elinstallationer samt borrning i betong för räcken, belysningsstolpar, ventiler med mera. 

Öppna upp hemmet så att det blir lättare att umgås

Öppna ytor i ett hem är riktigt härligt eftersom det ger en luftigare känsla och kan göra att rummen upplevs ljusare. Det har länge varit populärt med öppna ytor mellan kök och vardagsrum eller matrum, vilket gör att hemmet känns luftigare samtidigt som det blir möjligt att umgås under tiden en härlig måltid lagas. Det har dock inte alltid varit trendigt med dessa öppna planlösningar, fram till för bara ett par decennier sedan var det betydligt vanligare att allt var uppdelat i olika rum.

Detta innebär att väldigt många bostäder inte har de öppna ytorna som är väldigt eftertraktade, som tur är går det ofta att lösa problemet genom att helt enkelt göra hål i väggen. Här kommer betonghåltagning in som ett bra alternativ. 

Anlita företag med erfarenhet 

Vare sig man som privat person vill ha hjälp eller om det handlar om ett större projekt i egenskap av byggföretag eller fastighetsbolag så finns det professionell hjälp att få. En av Stockholms renligaste firmor inom just betonghåltagning är Roslagens Håltagning AB. De tar sig an helhetsåtaganden inom betonghåltagning och rivning samt kan också utföra sågning och håltagning i andra hårda material såsom sten, tegel och armerad betong. 

Roslagens Håltagning AB är medlem i branschorganisationen Byggföretagen och Svenskt Näringsliv. De använder alltid kvalitetsmaterial från ledande leverantörer inom respektive verksamhetsområde, för ett hållbart och långsiktigt resultat.

Fler nyheter