Skicka med flygfrakt

Det finns flera olika alternativ att välja på vad gäller fraktsätt när du skickar hos Schenker. Beroende på vad du ska skicka går det att anpassa fraktmetoden efter budget, produkt och leveranstid.

Behöver du hjälp med att anpassa fraktsättet eller boka det som passar just din försändelse bäst kan du kontakta Schenkers kundservice via ett formulär och få svar inom en arbetsdag. När du ska skicka paket med schenker kan din försändelse anpassas efter dina behov och kan utan problem skickas överallt i hela världen. Vare sig du är i behov av att försändelsen kommer fram så snabbt som möjligt eller ska skicka mycket på en gång finns det en metod som passar.

För varor som ska skickas riktigt långt bort och i vissa fall även behöver levereras snabbt är frakt via flyg en smidig lösning. Med Schenkers egen flyglösning DB SCHENKERflightops optimeras hela proceduren och du får tillgång till hela den globala marknaden, garanterad plats för dina försändelser ombord på planet även under perioder när det råder högre belastning, och kortare transittid för vidaretransporter. Det enda du behöver göra är att boka frakt och lämna in ditt paket så sköter Schenker resten. Ibland är det inte möjligt för en försändelse att fraktas hela vägen med flyg, utan leveranskedjan kan ibland behöva bytas till exempelvis båt. Med DB SCHENKERskybridge blir frakten mer effektiv och du får det bästa av både flygfrakt och sjöfrakt. Denna tjänst kan användas på alla turer från Europa till Australien, Asien och Nya Zeeland.

Du kan dessutom alltid spåra ditt paket efter att du skickat det via eSchenker så att du kan följa det och se så att allt går som det ska. Försändelsen kan följas i realtid via spårningsnummer och med aktuell status för allt du skickat, med all information samlad på ett och samma ställe.