Släpp in solen i ditt liv med en dubbel altandörr

28 december 2021
jonas olsson

Har du någonsin drömt om att smälla upp dörrarna till trädgården på morgonen som de gör i Hollywoodfilmer? Det är inte bara de rika som kan ha det så utan alla kan få det så med en dubbel altandörr. Tänk att vakna på morgonen och mötas av naturen och solen, tänk att kunna öppna dörrarna på sommaren och släppa in sommarluften i huset. En dubbel altandörr kan ge dig illusionen av att ha ett större hem. 

Du kan få en dubbel altandörr i många olika utföranden och storlekar så det finns garanterat en dörr som passar dina drömmar och ditt hus. Du kommer nästan låta naturen flytta in i ditt hus, men på dina egna villkor, genom att öppna din dubbla altandörr.

 

image 

Du får god service, snabb leverans och hög kvalitet

En dubbel altandörr kan göra mycket för ditt hem. Du kan få god service, snabb leverans och hög kvalitet. Dessutom kan du utöver det få tio års garanti. Träet som dörrarna är konstruerade av kommer från furu som växer långsamt. En ansvarsfull produktion är ju allt mer viktig i en tid där vi alla vill ha mer hållbarhet både socialt, ekonomiskt och för miljön.

Nu kanske du känner att du är på väg att slå till på en dubbel altandörr men undrar över säkerheten? Vad händer om barnen sparkar boll i trädgården och råkar skjuta på din nya altandörr? Stilla din oro, den dubbla altandörren kommer med härdat glas så låt ungarna sparka boll i trädgården hur mycket de vill. Du kan säga till dem att tvätta fönstren efteråt. 

Så vad väntar du på? Släpp in solen i ditt hus, låt din trädgård bli som ytterligare ett rum för dig och familjen att kunna njuta av tillsammans. Slår du till idag så har du snart din nya dubbla altandörr.

Fler nyheter