Tandläkare i Kista ger dig trygg vård

22 juni 2022
jonas olsson

editorial

Du minns med fasa hur tandläkaren bökade runt i din lilla mun och hur obehagligt ljuset stack dig i ögonen. Han blev irriterad när du blev ledsen, och vid sidan av stod din rådvilla mamma och sa ingenting. Varför sa hon inte till den där dumma mannen, undrade du.

Ända sedan den otrevliga upplevelsen du hade som barn blir du kallsvettig av tanken på undersökningar, lagningar och fluor med banansmak.

Så ska naturligtvis ingen, varken barn eller vuxen, behöva känna det, när det är dags att ta hand om sina tänder. Att undersöka sina tänder är viktigt, och det ska ske utan ångest. Kanske är du idag själv förälder och vill ge ditt barn bästa möjliga upplevelse av att gå till tandläkaren? Hos tandläkare i Kista är både du och ditt barn i trygga händer.

 

Tandläkare Kista

 

Egen behandlingsplan

Genom att få berätta vad som känns jobbigt och få en egen behandlingsplan kan tandläkarbesöket bli tryggare för dig. Kanske kan du dela med dig av minnet från när du var liten? Tandläkaren följer sedan de steg som ni har kommit överens om. Genom att du vet vad som ska hända ökar chansen att du känner dig lugn.

Att få känna sig trygg och säker i en stressfri miljö borde vara en rättighet och självklarhet för alla i en så utsatt situation som ett tandläkarbesök kan vara. Uppsök Tandläkare Kista för att få komma till en klinik där du möter tandläkare med mångårig erfarenhet, och som kan hjälpa dig med allt från rådgivning, rotfyllning och implantat till estetisk tandvård och tandborttagning.

Även vid behov av akuttandvård kan du vända dig hit. Här möts du av moderna lokaler och tandläkare som alltid är uppdaterade när det kommer till tekniker och verktyg. Och ännu viktigare, här vill alla att du ska känna dig trygg under ditt besök.

Fler nyheter