Tips på gåvor till nyfödda

27 juni 2019
Linda Edgarsson
Tips på gåvor till nyfödda

Får du också panik när du ska köpa ”välkommen till världengåva”, doppresent eller födelsedagspresent till en bebis? Vad har andra köpt? Vad har de nyblivna föräldrarna själva redan hemma? Det är heller inte alltid lätt att veta vilken prisklass man bör lägga sig i. Vad förväntas av dig och hur mycket pengar ska du spendera? Ja det finns många frågor att ställa sig inför ett sådant köp.

Ett tips som är mycket uppskattat är någonting till det nya lilla livets eget kryp in. Sparbössor var ett klassiskt val förr, men när den lille blir stor är det inte säkert att samhället vi lever i är lika förtjust i att handla med mynt. Smycken är också klassiska gåvor, för att inte tala om kläder och nödvändiga ting. Något som alltid finns kvar är barnets födelsedatum, det är något magiskt med den tid då barnet ser dagens ljus. Detta är även något mycket speciellt för föräldrarna. En person hade en gång tänkt till lite extra och hade ett gammalt ur som inte längre fungerade. Detta ur drog mannen fram och ställde på det klockslag då barnet kom till världen. En tänkvärd och mycket uppskattad gåva.

Om du inte har ett gammalt vackert ur liggandes hemma så finns det affischer till barnrum med många otroligt söta motiv som kan smycka den lilles rum. På sohu-shop.se kan man även göra en egen unik affisch med barnets namn och födelse, ett sätt att föreviga då barnet kom till världen. Att sätta just barnets namn på en affisch är en utmärkt dopgåva eller gåva för en namnceremoni. Det finns många varianter och färger och kostar inte många kronor. Det är inte alltid priset på gåvan som räknas utan mest tanken bakom. Dessa gulliga affischer behöver inte nödvändigtvis fungera som en gåva till någon annan utan går utmärkt väl att unna sig för eget bruk också.

Fler nyheter