Unika upplevelser iklädd motorcykelkläderna

26 juli 2021
Mikael Barani

Om sanningen ska fram så är det väldigt svettigt att vara aktiv på sommaren. Kanske är det en banal sanning men frågan är varför alla klämmer in alla aktiviteter just då? Vem vill vara alldeles drypande av svett samtidigt som man slåss mot myggor och flugor?

Framtida möjligheter

Det handlar förstås om att de flesta har förlagt sina semestrar till just sommaren. Jobbar man heltid så gäller det att klämma ut det mesta ur sommarens korta värme.
Samtidigt så kanske distansarbete och den allt mer växande visionen om deltidsarbete också skapar en större flexibilitet i framtiden.

Tänk att bara försvinna iväg ett par dagar där i september. Bara slänga på sig sina motorcykelkläder och försvinna ut på vägarna – när de inte är lika hårt trafikerade längre.
Det är nämligen fördelen med att kunna bege sig iväg när högsäsongen är över – man får ha ställena lite för sig själv. 
Vem vill liksom inte ha exklusivitet i sina upplevelser?

Det ska därför bli spännande att se hur framtidens arbetsliv kommer att se ut. Att våra anpassningar till viruset kommer att leva kvar och skapa vatten på ringarna står nämligen helt klart.
Frågan är hur det verkligen kommer att utvecklas under detta 20-tal som vi befinner oss i just nu.
En sak är säker: vi människor är experter på att anpassa oss och innovera fram nya möjligheter.

Bli därför inte förvånad om du 2030 kommer att leva ett helt annat sorts liv än vad vi lever idag.
Stora kriser har nämligen alltid med sig stora möjligheter i sitt sköte. Det gäller bara att vara på hugget och kunna urskilja dessa möjligheter – vilket några av oss är bättre på än andra.
Det kommer med andra ord att fortsättningsvis också vara en omtumlande tid – men den kommer också att vara fylld av möjligheter som vi inte kunnat drömma om.

Fler nyheter