Unna dig rofylld återhämtning på spa

16 september 2019
william eriksson
Unna dig rofylld återhämtning på spa

Ibland behöver man komma bort från vardagen och dess stressande rutiner. Det kan vara så enkelt som att åka bort med nära vänner för en stunds avkoppling, eller kanske ladda batterierna inför hösten på tu man hand med sin partner. I så fall kan en spavistelse vara något som gör gott för både kropp och själ. En storstads utbud kan vara det första man tänker på, men för att verkligen låta alla sinnen få avkoppling kan man behöva lämna pulsen. Varför inte bege dig till ett spahotell i Dalarna? Här kan du få en naturskön upplevelse som garanterat kommer att ge dig återhämtning.

 

Natursköna omgivningar

Oavsett årstid bjuder Dalarna på fantastiska vyer. Föreställ dig att du vaknar upp och möts av en utsikt över vackra Siljan. Frukosten står framdukad för er och du har äntligen den där extra tiden över för att sitta länge med ditt kaffe. Låt sedan dagen börja med ett varmt bad, en helkroppsmassage och kanske en spännande skönhetsbehandling, som får dig att känna dig som ny. Ta sedan en skön promenad i historiska omgivningar och känn hur du laddas med ny energi. Här finns anrika byggnader och platser som når långt tillbaka i tiden, om man vill uppleva historiens vingslag. 

 

 

Njut av god och vällagad mat

När du så äntligen kommit ner i varv av stillheten och känner dig helt avslappnad, är det så klart dags för kvällens höjdpunkt. En ljuvligt god middag, tillagad på de bästa lokala råvarorna som trakten kan erbjuda. Här möts du av säsongsbetonade menyer, lagade av proffsiga kockar som låter maten få extra krydda av den vackra omgivningen. Tillåt dig själv att njuta och bli ompysslad när du åker på spa. Hitta ditt smultronställe att återvända till och du kommer garanterat att åka hem med nya varma minnen att dagdrömma om. 

Fler nyheter