Välj gasoltub istället för föroreningar

17 maj 2020
Cecilia Olsson

Gasol har många användningsområden för både privatpersoner och företag. Vare sig man är proffskock eller bara tycker om att laga mat så är matlagning med gasol väldigt smidigt. En gasolgrill eller gasspis har många fördelar, den främsta kan nog vara att det är så enkelt att justera värmen. Det blir snabbt varmt och svalnar fort, plus att man lätt kan kontrollera temperaturen däremellan. 

Restauranger kan även ha användning av gasol till fler saker än spis och grill. Med en gasoldriven terrassvärmare kan gästerna njuta av uteserveringen sena kvällar trots att det börjat bli kyligt och en gasolbrasa förhöjer den mysiga stämningen i restaurangen utan att sota. Dessa saker kan såklart vara användbara för privatpersoner också, en terrassvärmare på uteplatsen bjuder in till grillkvällar långt in på hösten.

Det finns även fler branscher som har användning för gasol i den dagliga driften, till exempel bygg, detaljhandel, industri och jordbruk. De generella fördelarna med gasol är att; den har ett högt energiinnehåll och högt värmevärde, den förorenar inte mark och grundvatten, den brinner rent utan att förorena luften, den har ett lågt koldioxidutsläpp i jämförelse med andra bränslen och den härsknar inte i tanken/flaskan.

Som företagskund hos Primagaz kan man alltid räkna med att man får sin gasol i tid. Primagaz täcker hela Sverige och levererar gasolflaskorna dit de behövs, när de behövs. Primagaz kan dessutom låna ut gasolflaskor om man själv inte äger några istället för att man ska behöva köpa nya. Det gör att man snabbt kan komma igång med användandet. Det är viktigt för ett företag att det alltid finns tillgång till gasol då den behövs, därför kan Primagaz dessutom hjälpa till att dimensionera systemet baserat på verksamhetens behov. På primagaz.se hittar man ett stort utbud av gasolflaskor för både företag och privatpersoner samt mer information om hur man kan bli företagskund.

Fler nyheter