Vero Moda – klassiker i ny skepnad

08 oktober 2019
Lily Hansen
Vero Moda – klassiker i ny skepnad

Vero Moda är ett framgångsrikt företag som designar och tillverkar damkläder. Som företaget själv säger  – kläder för ”modemedvetna tjejer och kvinnor i alla åldrar – från unga tjejer i gymnasieåldern till mognare kvinnor”.

Det var redan 1989 som Vero Moda lanserades på den kräsna och hektiska modemarknaden och idag kan varumärket bara jubla över sin ständiga framgång, stor omsättning och oerhörda popularitet.

Vero Moda satsar på klassiska kläder i ny skepnad som passar nutiden på ett perfekt sätt. Den största fördelen med kollektionerna är att de kan bäras både på jobbet och fritiden. Det ser aldrig fel ut, utan bara gränslöst elegant och tidlöst på ett vackert sätt.    

 

 

Vero Moda kläder – i butiken och digitalt

 

Digitaliseringen har gjort onlinebutikerna en möjlighet som många använder sig av. Har du svårt att komma iväg till en fysisk Vero Moda butik kan du alltid välja att handla online.

Ett exempel är följande sida: https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=4. Fynda bland tröjor, byxor och jackor från tidigare kollektioner till ett förmånligare pris. Sugen på att köpa något från de senaste Vero Moda kläderna? Inga problem. Den senaste kollektionen brukar också finnas tillgänglig i de flesta onlinebutiker.

Ifall klädesplagget inte passar har du alltid möjligheten att returnera det och få pengarna tillbaka. Oftast brukar det handla om ett öppet köp på 30 dagar. Läs igenom villkoren på webbsidan innan du beställer för att vara på den säkra sidan.

 

Snygg med Vero Moda

 

Med Vero Moda kan du känna dig bekväm och snygg på en och samma gång. Det spelar mindre roll vilken ålder eller kroppsbyggnad du har då varumärket har anpassat sina kollektioner till damernas olika stilar, kroppsformer och utseende.

Sortimentet är stort och det håller en klassisk stil. Klassisk – ja , men långt ifrån tråkig.  Med Vero Moda kläder kan du känna dig välklädd oavsett var du är.

Fler nyheter